Partners

ABB is specialist in gebouwsysteemtechniek. Samen met partners en dochterbedrijven biedt ABB een range aan oplossingen voor het kantoorgebouw van de toekomst. Comfort, duurzaamheid, veiligheid en productiviteit zijn daarbij onze speerpunten.

www.abb.com

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van binnenklimaat in woningen, commerciële en industriële ruimtes. Met meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis er gewaarborgd.

www.daikin.nl

Kreon is een ontwikkelaar en producent van architecturale verlichtingsconcepten en geïntegreerde metalen plafondsystemen aan (‘Kreon Ceiling Solutions’). Het Belgische bedrijf draagt Kreon al sinds zijn ontstaan drie principes in het vaandel: eenheid in ontwerp, eenvoud in techniek en precisie in detail. Door deze consequent na te streven is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot dé internationale referentie in designarmaturen.

www.kreon.com

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.nl